RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 21. jaanuar 2015

EKRE struktuur peale valimisi ehk vaata, kuhu jääksid sina pärast perekond Helme valimisvõitu!

Skeem EKRE kontoris
FOTO: Priit Simson (suurendamiseks klikkige fotol)

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond on praegu riigikokku mittekuuluvatest erakondadest üks jõulisemaid. Nende kontoris olevalt skeemilt saab näha, mida milline oleks elu Eestis pärast selle erakonna võimulesaamist.
EKRE kontoris pildile jäänud karikatuuri autor Ruuben Kaalep ütles Delfile, et igale erakonnale on tervislik vahel enda üle nalja heita ja see on ka käesoleva karikatuuri mõte. "Inspiratsiooniks oli meie lugupeetud oponentide arvamus, nagu tahaks EKRE tagasi tuua keskaja, patriarhaadi ja sinna kuuluvad võimusuhted. Hakkasin seda vaimusilmas ette kujutama ja sündis midagi just tahvlil nähtud skeemi sarnast," sõnas Kaalep.
Kaalepi sõnul oli karikatuur algselt mõeldud muidugi siseringi naljana. "Kuid mul pole midagi selle vastu, kui ajakirjandus mu loomingut ka avalikult levitab."

Allikas: http://www.delfi.ee/archive/print.php?id=70604783
____________

 Eesti Konservatiivne Rahvaerakond

Järgmine artikkel kinnitab, et kõik isekeskis tehtud naljad jõuavad varem või hiljem avalikkuse ette. Nagu Ruuben kommenteeris, siis kuluks kõigile erakondadele pisut eneseirooniat ära.

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 24. jaanuar 2015, kell 01:51  

suures poliitikas veel kogenematud ja samas puudub rafineeritud kavalus ja süsteemne silmakirjalikkus - tõusev partei peab olema ettevaatlik, et vastased kogenematust ära ei kasutaks ja oma mainele kovamatut kahju ei teeks.Targad saavad naljast aru, aga meil elab ka märkimisväärne hulk põmmpäid, kelleni humor ei jõua



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP