RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 12. jaanuar 2015

VARRO VOOGLAID: Haiglane püüdlus juba lastes kõik ülev ära labastada

Rootsi televisiooni lastesaates lastakse eetrisse video, kus peategelasteks on peenis ja vagiina nimega Snoppen ja Snippan. Uskumatu, aga tõsi!
Muidugi õigustatakse seda kõike sõnavabaduse ja vajadusega pakkuda lastele “seksuaalharidust”…
Tegu on järjekordse näitega sellest, kuidas seksuaalrevolutsioon püüab juba lastes hävitada ära terve häbelikkuse ja arusaamise sellest, mis peaks olema ilus, sügav ja püha – kõik ülev püütakse ära labastada. Selline asi on lihtsalt kuritegelik! Me ei tohi mingil juhul lubada eesti ühiskonna ja kultuur allutamist sellisele rüveduse diktatuurile, vaid peame selle eest oma lapsi ja lapselapsi iga hinna eest kaitsma. Midagi pole öelda: elame hullumeelsuse ajastul ja jääb vaid üle küsida, mis sellisele teele asunud ühiskondadest saab või kaua neile üldse on aega jäänud.

Allikas: http://vooglaid.wordpress.com/2015/01/11/haiglane-puudlus-juba-lastes-koik-ulev-ara-labastada/

3 kommentaari:

Anonüümne 12. jaanuar 2015, kell 17:31  

Kui võtta arvesse, et seda lastesaadet näidatakse Rootsis, siis on lausa tervitatav, et lastele tehakse selgeks kuidas asjad käima peavad ja vagiina asemel ei tantsi seal perse.

Matti Ilves 12. jaanuar 2015, kell 18:27  

Ei nõustu, väikelastele sellistest asjadest rääkimine on äärmiselt vulgaarne.

Anonüümne 13. jaanuar 2015, kell 09:34  

Elas 1889-1979. aastal juudi päritolu filosoof H. Marcuse. Ta oli marksist, kuid erinevalt oma rahvuskaaslasest, kommunismi isast K. Marxist ei pidanud tema revolutsiooniliseks klassiks mitte proletariaati, vaid, igasuguseid vähemusi. Just nende vähemuste abil soovitakse lammutada varasem ühiskond, kindlustamaks omale sobiv võim.
Marcuse kirjeldab oma raamatus “Repressive tolerance,” kuidas kõik normaalne tuleb kuulutada ebanormaalsuseks, et vähendada enamuse nö lööki. Enamuse haarde vähendamisel on kasuks kõik vähemused, kes aitavad lagundada senist ühiskonda. Kõikide “piinatud” vähemuste – anarhistid, immigrandid, peded, jne - taotluseid tuleb teatud piirideni soodustada, kuniks varasem ühiskonnamudel on muutunud ebakindlaks, et sellele suurem hoop anda. Enamuse jõu vähendamiseks tuleb vähendada põlisrahva rolli(sh protsentuaalset osa rahvastikus aga ka osa juhtivrollides) nende omas riigis, sest see aitab enamuse soove alla suruda.
Seejärel tuleb anda otsustav löök ja tuua senise võimu asemele “uus” marksistlikule eliidile kasumlik ja lojaalne süsteem



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP