RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 9. jaanuar 2015

Kaitskem üheskoos perekonda: Demokraatia illusioonilt Eesti Vabariigis

Reformierakonna saadik Aare Heinvee on esinenud koalitsioonierakondade juures harvanähtava avameelsusega, paotades veidi kaant demokraatia illusioonilt Eesti Vabariigis. Heinvee selgitused aitavad hästi lahtimõtestada ka kooseluseaduse läbisurumist vastu rahva tahtmist.

Nimelt selgitas Heinvee Raplamaa Sõnumitele antud intervjuus, et riigikogus viljeletakse NÄILIKKU DEMOKRAATIAT, samas kui tegelikult on erakonnad omavahel kokku leppinud, et liiga aktiivselt omavahel ei võidelda, et uued tulijad väljas hoida.

"See, mis toimub Toompeal, ei ole kaugeltki sama, mida soovitakse väljapoole näidata. Me viljeleme seal n-ö näilikku demokraatiat. Selle taustal käib kogu aeg veel ka positsioonivõitlus. Riigimehi, kellel on riigi huvid isiklikest kõrgemal, ei ole Riigikogus just palju," nentis Heinvee.

"Erakondade omavahelist konkurentsi nimetatakse maailmavaateliseks. Mina ei oska sageli küll mingeid erilisi maailmavaatelisi lahknevusi eristada, pigem on see silt, mille taustal on hea tappa arutelu mingites sisulistes küsimustes, kui need ei ole koalitsioonile meelepärased."

Varsti on valimised ja meist igaühel on võimalus anda oma panus, et seda olukorda muuta!
Link: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/reformierakonna-saadik-toost-riigikogus-me-viljeleme-seal-n-o-nailikku-demokraatiat?id=70508787

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP