RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 6. jaanuar 2015

KOOBAS: Kultuurimarksistid süüdistavad kõiki oma vastaseid vihkamises

TV3 aastalõpuprogrammis ütles justiitsminister ja sotsialistist Andres Anvelti abikaasa Kärt Anvelt, nagu olnuks 2014. aasta Eesti jaoks vihkamise aasta. Selles tüüpilises demagoogias süüdistati taas kõiki vasakpoolsete propagandaõpetuste vastaseid, eriti pedeabielude osas, kui vihkajaid.
Andrus Kivirähk sekundeeris seletades, et kõige vähem kristlikku meelelaadi on olnud näha kristlaste seas, kelle leerist on vaadanud vastu vaid sallimatus, tigedus ja kitsarinnalisus.
Tüüpiline näide kultuurimarksistide suhtumisest – kui oled meie vastu, oled vihkaja ja vaenlane. See on ka hea näide retoorikast, mida nn “progressiivne eliit” kasutab nüüd juba täiesti harjumuspäraselt, et häbimärgistada ja halvustada neid sadu tuhandeid inimesi, kes ei pea õigeks ideoloogiliste tõmbetuultega kaasa joosta.
Kultuurimarksism on neomarksismil põhinev teooria ja praktika, mida kasutatakse kultuuri mõjutamise ja kontrollimise kaudu ühiskonna ja rahvusriigi hävitamiseks ning totalitaarse uuskommunistliku ühiskonnakorralduse ülesehitamiseks. Kultuurimarksistid üritavad kontrollida ühiskonda manipuleerides keele, meedia ja haridussüsteemiga ning kasutades selleks „poliitilise korrektsuse“ all tuntud tsensuuritehnikaid. Kultuurimarksism kasvas välja nn Frankfurdi koolkonnast.
Oma põhinõuded on nad poliitikas läbi surunud ning need ka valitseva poliitilise korrektsuse ja osaliselt eriseaduste abil kaitstud tabudeks muutnud. Liberaalide jaoks eriti oluline perekonna kui ühiskonna ja rahvuse algüksuse hävitamine jätkub üha suureneva survega.
Frankfurdi koolkonna üks meetodeid eemaldamaks uuskommunismi suurim takistus – rahvusriik – on igasuguste vähemuste ja hälvete võrdsustamine ning nende kaudu rahvusriigi idee hävitamine. Oma teesides nähakse vahenditena rahvusriigi elektroraadi hävitamisel ka lõdvendatud kodakondsuspoliitikat, võimaldades kohati massilist immigratsiooni, õhutades segarassilisi abielusi jpm.
Homoseksuaalsete suhete võrdsustamine abieluga, homoseksuaalidele lapsendamisõiguse andmine ning „sooneutraalsed“ lasteaiad täidavad kõik sama eesmärki. Frankfurdi koolkond nõudis lisaks põhiväärtuste nagu perekonna ja rahvuse kaotamisele ka kõigi vaimsete traditsioonide hävitamist, et vabastada rahvas oma väidetavalt autoritaarsest ja agressiivsest meelsusest ning nad “demokratiseerida”.

Allikas: http://koobas.net/2015/01/04/kultuurimarksistid-suudistavad-koiki-oma-vastaseid-vihkamises/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP