RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 8. jaanuar 2015

Neonatse aetakse Hitleri pattude pärast taga nagu viimaseid kurjategijaid, kuid moslemid tapavad täna, kuid neid peab sallima?


Kas ei ole kummaline, et Euroopa sõdib igal mõeldaval viisil hirmsate neonatside ja paremäärmuslastega. Miks? Sest kunagi elas keegi Adolf, kelle natsionaalsotsialistlik režiim, mis pani toime kuritegusid, nagu paljus II maailmasõja osapooled. See on ju ajalugu. Tänapäeva neonatsid on ajaloost õppust võtnud, nagu on õppust võtnud kindlasti ka kõik sotsialistid jt. poliitiliste maailmavaadete esindajad. Kommunistid istuvad näiteks Europarlamendis ja nende parteisid on üle Euroopa. Keegi ei heida neile ette seda, mida tegid Stalin, Zedong, Pol Poyh vmt kommunist. Kuid taga kiusatakse ainult hirmsaid neonatse. Kas nad tapavad täna kedagi? Kutsuvad üles tapma? Me ei näe ju midagi sellist. Kui siis vahest viskab mõnel see pidev võimude poolne tagakiusamine üle ja siis tehakse midagi rumalat.
Kuid vaatame kuidas moslemitesse suhtutakse. Neid tuleb sallida. Neilt ei nõua keegi nn "Euroopalike väärtuste" austamist: nad ei pea homoabielusid aktsepteerima, naisi võrdselt kohtlema, teisi kultuure tolereerima jne. Oh ei!
nemad võivad Euroopas laiutada. Vähe sellest, nad isegi tapavad siin inimesi. Näiteks äsja tapeti Prantsusmaa ajalehetoimetuses 12 süütut inimest. Miks? Sest aastaid tagasi avaldati seal karrikatuure Muhamedist. Kus on reaktsioon? See on vaid üks näide paljudest. Mida rohkem moslemeid, seda rohkem terrorismi ja süütute inimeste kannatusi ja surmi. Ehk aitab juba? Mida Euroopa ootab? Kas ususõja puhkemist? See on vääramatu, sest kõik inimesed ei soovi vaikides alistuda islamile, samal ajal kui poliitikud on hävitamas kõike, mis liidab põliseurooplased ühte: ühte kultuuriliselt ja väärtustelt. Nende kultuure ja väärtusi on aastakümneid hävitatud, süstemaatiliselt.
Jah - moslemid tapavad täna, kuid neid ei kiusata taga nagu viimaseid kurjategijaid. Neonatse ja paremäärmuslasi kiusatakse aga taga ajaloos juhtunu pärast. Kas pole ebaõiglane? Sama ebaõiglane on karistada lapsi nende vanemate pattude pärast. Aga nii see on. Õige reaktsioon oleks islam keelustada. Eestis tuleks lisaks keelustada ka Moskva Patriarhaadi Õigeusu Kirik, sest see kirik pooldab naabermaade okupeerimist, terrorismi ja teise riigi kirikute ülevõtmist. Sellisele kurjategijate "kirikule" ärgu olgu Eestis kohta!
Kujutagem ette, mis juhtuks siis, kui kristlased läheks mõnda moslemi riiki ja hakkaks seal oma õigusi nõudma? Neil lõigataks esimestel minututel kõrid läbi. See on muidugi ulme, et kristlased saaksid kuhugi moslemiriiki elama minna. Paljudes moslemiriikides  on isegi kiriku ehitamine keelatud. Aga Euroopas võivad moslemid teha mida tahavad.
Ajupesu hakkab peale juba lasteaedadest. Oma last võib harida eurooplaseks olemises (selle traditsioonilisel ja väärikal moel) vaid vargsi ja varjatult. kui see ilmsiks tuleb, lüüakse sind piltlikult avalikult riski. Peab ju aktsepteerima uusi väärtusi, sallima barbarite invasiooni ja nende kombeid. Kahju on lastest, kelle ajud on jõhkralt vägistatud: täis topitud multikulturismi, oma kultuuri ja rahva mahasalgamist, soorollide puudumist, hälbeid jms. Kohutav ja kurb. Kui see pole Euroopa suitsiid, siis mis see on? Me oleme viimane põliseurooplaste generatsioon, kui kõik jätkub nii, nagu seni on jätkunud. palju loeb siin ka meist endist. Keda me valime, mis väärtusi lastele anname. Aga niikaua kui jingame, ei alistu! See on ainus asi mis peab olema kindlamast kindlam!
Masendav on näha, kuidas Saksamaal tulevad (või aetakse) tänavale isalamiseerimise vastaste protestidele inimesi, kes protesteerivad islamiseerimise vastaste vastu. Kui madalale peab olema inimene langenud, et maha salata oma kultuur, rahvas, traditsioonid ja hakata toetama barbaritest invasioniste? Sellised on kõige viimasemad jätised, hullemad ükskõik millisest välisvaenlasest. Justnimelt: oma rahva reetur on kõige hullem!

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2015/01/neonatse-aetakse-hitleri-pattude-parast.html#more

2 kommentaari:

Anonüümne 8. jaanuar 2015, kell 22:04  

Lugege palun:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/08/charlie-hebdo-der-neue-weltkrieg-greift-nach-der-freiheit-in-europa/

Ja mõelge kelle kasuks teie mõtteavaldused tulevad: kas sõja või rahu.

Anonüümne 9. jaanuar 2015, kell 22:40  

Ja mikspärast selline kallutatus? Nimelt sellepärast, et saksamaa KAOTAS SÕJA.Sellele vihjabki antud artikkel. Võitjad koorivad naha kaotajatelt.Jah , Aadu oli halb. Ja kas Jossu oli vähem halb? Ei,ta oli ka halb, kuid aitas liitlastel sõda võita ja seega pole vaja teda torkida.Ja see ongi ülekohus juuretasandil, millele viitab antud kirjatükk



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP