RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 5. jaanuar 2015

MATTI ILVES: ÜKS KIRI

Kui ma kuulusin veel EKRE-sse kirjutasin neile järgmise kirja, mis jäi aga igasusguse tähelepanuta partei juhtkonna poolt:

"Teen ettepaneku pöörduda meie põllumeeste organisatioonide - Eestimaa Talupidajate Keskliit (ETKL) ja Eesti Põllumeeste Keskliit (EPK) poole EKRE nimel, et ka Eestis saaks keelatud geneetiliselt muundatud taimede kasvatamine ja vastavate seemnete (peamiselt firma "Monsanto" toodang) sissevedu.

Siin tuleks eeskuju võtta lätlastelt, sest Vikerraadio teatas 16. detsembri kella 17.oo uudissaates, et  Läti Talunike Organisatsoonide Koostöönõukogu esindaja sõnul on kogu riigis nende eesmärgiks keelata geneetiliselt muundatud taimeade kasvatamine. Läti 109. kohalikust omavalitsusest on 103 teatanud, et nende territooriumil on geneetiliselt muundatud taimede kasvatamine juba keelatud.

Meie erakonna programmiline seisukoht: "Soosime mahepõllumajandust. Keelustame geneetiliselt muundatud organismide ehk GMO kasvatamise ja sisseveo ning neid sisaldavate toiduainete ja loomasöötade impordi."
Kuna riigivalitsus siin midagi ette ei võta ja ka Lätis tuli algatus põllumeeste poolt, siis peaksime pöörduma just Eesti põllumeeste poole, et saavutada ühe  meie erakonna programmis sisalduva seisukoha täitmine, või vähemalt peame tegema katse seda täita.

Maailmas on juba palju riike, kus on keelatud geneetiliselt muundatud taimede kasvatamine ja seemnete sissevedu: Austria, Bulgaaria, Saksamaa, Kreeka, Hungari, Iirimaa, Jaapan, Luxsemburg, Madeira, Uus-Meremaa, Peruu, Lõuna-Aafrika, Venemaa, Pransusmaa, Šveits.

Toon veel paar artiklit ja kaks videot, mis selgitavad geneetiliselt muundatud toidu kahjulikust:
1)http://mahekeskus.wordpress.com/2009/10/19/miks-hoiduda-geneetiliselt-muundatud-toidust/
2)http://mahekeskus.wordpress.com/2009/06/01/gm-mais-mojutab-katseloomade-sundimust-negatiivselt-ning-voib-pohjustada-viljatust/
1.https://www.youtube.com/watch?v=iFMt7F7q0kE 
..."
Mõlemad videod olid tänaseks You Tubest juba kustutatud, ühe sain taastada ja YTi üles riputada, kuna see oli arvutisse salvestatud. Teine video, mis rääkis sellest, et GMO tekitab viljatust ja see on tõestatud, on nüüd jäädavalt kadunud. Paistab, et tsensor kustutatab ajapikku  enamuse GMO kahjulikusest kõnelevaid videomaterjale. Kas see ei ärata kahtlust?
Lisaks võite lugeda veel SIIT.


5 kommentaari:

Anonüümne 6. jaanuar 2015, kell 16:53  

HEAD UUT AASTAT, Matti,loodan, et Teie jaks ei rauge tänuväärse töö jätkamisel. Kuid miks Te kirjutate "kuulusin EKREsse? Miks lahkusite parteist?See huvitab tõesti, sest EKRE pole ju veel end tõeliselt poliitikas näidanud. Kas eesmärgid on EKREl tõesti nii üllad kui nad väidavad?Aeg näitab... GMODEST KIRJUTATE ÕIGESTI. KOHUTAV on see , MIDA VÕIMUPARTEID ULE EESTI RAHVA PEADE TEEVAD.Kuna valimised lähenevad, on Teie selgitus ,mis puudutab EKREt ülioluline.

Matti Ilves 6. jaanuar 2015, kell 20:49  

Head uut aastat ka teile!
EKRE-st lahkusin peamiselt sisedemokraatia probleemide tõttu.
Ütlen ka kohe, et Riigikogu valimistel toetan endiselt EKRE-t, sest teist tõsiseltvõtavat rahvuslikku parteid nüüd lihtsalt ei ole.
Infoks, praegu on moodustamisel uus rahvuslaste erakond - Eesti Rahvusriigi Erakond (ERRE).

Anonüümne 7. jaanuar 2015, kell 00:18  

GMO salakavalatest
mõjudest on teaduslikud tulemused käes kuid need vaikitakse maha. Vaid SÕLTUMATUD riigid nagu Hiina ja Vene roogivad GMOd riigist välja. Eesti seda teha ei saa , meil on US väed sees ja GMO ründamine on samaväärne US Army ründamisega.
EKRE on USA keskne partei nagu saksa CDU ja Frau Merkel , st lakeid ja sõltlased ja mitte eestluse toetajad, manipulaatorid vene vihaga.

Anonüümne 7. jaanuar 2015, kell 22:09  

Sõnum on lihtne- andke oma hääl Iseseisvusparteile ja nende kandidaatidele!
Ekre ei tundu halb valik, aga nad teevad kummalisi käike vahest. Vello Leito punt tunduvad olevat radikaalid aga see ongi hea tegelt.

Anonüümne 8. jaanuar 2015, kell 17:14  

Aitäh Mattile vastuse eest ja ka uutele kommentaatoritele! EKREst VEEL -KOHATI TÕESTI EI SAA ARU, KAS NAD ON USA meelsed või ei.Samas käib keeruline mäng-vaid usal on ehk huvi meie riigile appi tulla vene häda korral ja uskuda võib -usa on omakasupüüdlik. Ehk on EKREL kaval kattevari, sest vastasel korral nad tehakse maatasa. Peame jällegi kord hakkama oskama lugeda ridade vahelt nagu nõukaajal. Hakkan muidugi teraselt uurima ka ERREi seisukohti. Kui infot jääb väheks -valikut pole -valingi EKRE



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP