RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 11. jaanuar 2015

RAHVA TEATAJA: Ungari loobus IMF-i “abist” ja kehtestas võlavaba rahvusliku valuuta!

Rahvusvaheline Valuutafond ütles, et on vabastanud riigi; rahvale on nüüd väljastatud võla-vaba raha
Ungari on tegemas esmajärgulist ajalugu

Seda pole juhtunud alates 1930ndatest, mil Saksamaa kui suur Euroopa riik julges põgeneda Rothschildide poolt kontrollitud rahvusvahelise panganduskartelli võimu alt. See on erakordne uudis, mis peaks julgustama rahvuslastest patrioote suurendama üleilmset vabadusvõitlust rahatürannia vastu.
Juba 2011 Ungari peaminister Viktor Orbán lubas teenida õiglust, erinevalt tema sotsialistlikest eelkäijatest, kes müüsid rahva lõputussse võlaorjusse Rahvusvahelise Valuutafondi ( IMF) ja Iisraeli terroristliku riigi piitsutada. Nende varasemad juhtkonnad oli täis kõrgetel kohtadel iisraellasi, ajades raevu rahvahulgad, kes lõpuks valisid selle vastu Orbáni Fideszi partei.
Saksakeelse veebi “National Journal” andmetel on Orbán nüüd kõrvaldanud liiakasuvõtjad oma troonilt. Populaarne rahvuslasest peaminister ütles IMF-ile, et Ungari ei taha ega vaja täiendavat “abi ” sellelt võlakirjalt Rothschildi omandis olevalt Föderaalreservi pangalt. Enam ei ole ungarlased sunnitud kinni maksma erasektori vastutusvõimetute keskpankurite liiakasuhuvi.
Kõvade aktivate alianss
Seeasemel on Ungari valitsus lasknud käibele omaenda raha ja nüüd võtab laenu võlavabana, kui see on vajalik. Tulemused on olnud ei midagi vähemat kui tähelepanuväärsed. Riigi majandus, olnud varemalt uskumatult sügavalt võlgu, on taastunud kiirusega, millist pole nähtud alates natsionaalsotsialistliku Saksamaa aegadest.
Ungari majandusministeerium teatas, et tänu “distsiplineeritud eelarvepoliitikale” tagastati 12. augustil 2013 võlajääk 2.2 miljardit eurot IMF-ile – ammu enne tähtaega märtsis 2014. Orbán ütles: “Ungari naudib investorite usaldust “- kelle all pole mõeldud IMFi, Föderaalreservi ega teisi Rothschildide rahaimpeerium kombitsaid. Pigem viitas ta investoritele, kes toodavad midagi Ungaris ungarlaste jaoks, põhjustades tõelist majanduskasvu. See pole plutokraatlike piraatide “heaolu paberil”, vaid selline tootmine, mis tegelikult annab inimestele tööd ja parandab nende elujärge.
Kuna Ungari on vabanenud võlaorjuse ahelatest, siis pole ka ime, et Ungari Keskpanga president, tegutsedes valitsuse alluvuses rahva heaolu ja mitte erarikastumise huvides, on nõudnud, et IMF sulgeks oma kontorid sellel iidsel Euroopa maal. Lisaks riigi peaprokurör, järgides Islandi püüdlusi, on esitanud süüdistused viimasele kolmele peaministridle selle kuritegeliku võla tõttu, millesse nad rahva olid kukutanud.
Ainus veel astuda jäänud samm, mis täielikult hävitaks pankurite võimu Ungaris , on selle riigi jaoks bartersüsteemi rakendamine valuutaturul, nagu see eksisteeris natsionaalsotsialistlikul Saksamaal ja on täna olemas Brasiilia, Venemaa, India , Hiina ja Lõuna-Aafrika Vabariigi ehk BRICSi rahvusvahelises majanduskoalitsioonis. Ja kui USA järgiks Ungari eeskuju, võiksid ka ameeriklased end vabastada liiakasuvõtjate türanniast ja ühtlasi naasta rahulikku heaollu.
Vaata lisaks : http://americanfreepress.net/?p=12418 # sthash.F6LiJKfY.dpuf
Ronald L. Ray
http://americanfreepress.net/?p=12418

Allikas: http://seenior.ee/rahvateataja/pangandus/ungari-heidab-minema-pankurite-seeklid/

1 kommentaari:

Ed. 12. jaanuar 2015, kell 15:44  

tegemist pole tõese infoga. Selle kohta on ilmunud artikkel juba Oktoobris 2013.
http://realcurrencies.wordpress.com/2013/10/06/hungary-no-debt-free-money/

Samuti pole Wikipedias sellekohast infot.
Pigem plaanitakse siiski Euro kasutuselevõttu, kuid mitte enne kui 2020...
http://en.wikipedia.org/wiki/Hungary_and_the_euro



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP