RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 8. jaanuar 2015

MATTI ILVES: ROOTSI PÄRITOLU LAPSED ON VÄHEMUSES PALJUDES PIIRKONDADES

Rootsis on kõigest 10 % elanikkonnast sissesõitnuid, niiöelda pagulasi, kuid mõnes suures piirkonnas on juba kohalikku päritolu rootslaste lapsed vähemuses, või siis vähemusse jäämas.

Rootsi statistikaameti väitel on Stockholmi 61000. lapsest rootsi päritolu ainult 35000 last. Göteborgis vastavalt 34000/19000, Malmös 23000/9000, Södertäljes 6000/2000 ja Botkyrkas 6000. lapsest on rootsi päritoli ainult 2000 last!
Need on kohutavad arvud ja sarnane on olukord ka suuremas osas Euroopas, USA-s, Austraalias ja Uus-Meremaal. See näitab, et käimas on suurejooneline valge rassi genotsiid kogu planeedil. See on NWOi juurutajate ning globalistide suursaavutus ja selleni on jõutud aastakümnete jooksul teostatud visa töö tulemusena. Peamised löögid on antud traditsioonilise kultuuri ja perakonna, kui peamise laste kasvulava pihta. Algas see kurikuulsa seksuaalrevolutsiooniga möödunud sajandi 60-ndate aastate alguses ja jõuab lõpule homopropaganda ning sooneutraalse kasvatusega. Siis võib ütelda, et perekond selle traditsooonilises mõttes on praktisliselt hävitatud.

Meil Eestis on käsil ka viimane etapp perekonna hävitamisel, selles löövad kaasa reeturpoliitikud kartellierakondadest ja väga tugev on ka meedia panus selles "pühas" ürituses. Ma ei pea ajakirjanduse puhul silmas mitte ainult homopropagandat, vaid tegutsetakse märksa kavalamalt. Lehti täidavad sageli artiklid kuulsuste abielulahutusest ja uutest abiellumistest-suhetest. Üldse püütakse rahvale jätta muljet, et mida rohkem nii või teistsuguseid suhteid seda uhkem. Abielu, kui püha liit on tehtud lihtsalt naerualuseks ja vanamoodsaks. Muidugi ei leia lapsed selliste suhete virr-varris endale kohta.

Kasutatud allikas: http://whiteresister.com/index.php/news/854-white-swedish-children-already-the-minority-in-many-areas-of-sweden

5 kommentaari:

Anonüümne 8. jaanuar 2015, kell 17:31  

Jah, kohutav on seda kõike lugeda. Kuid meenutame aega peale kommunistide võimuletulekut Venemaal vist kuskil 20-30 aastatel -võin ajaga eksida- Siis kuulutati naised ühisomandiks ja perekond kodanluse igandiks, vohas kirjeldamatu amoraalsus ja kasvas plahvatuslikult hüljatud laste arv .Kuid üsna varsti muudeti kardinaalselt kurssi -kehtestati karm moraalinõue kommunistidele.Põhjus -rahvas pani amoraalsust väga pahaks ja kardeti aja jooksul mõjuvõimu kaotada .Näiteid on teisigi.Praegu tehakse uus katse ja palju laiama kandepinnaga.Kuid kui see käputäis võimujanuseid soovib maailmavõimu siis peavad nad massid millegagi siduma ja asjades, mis rahvaid ärritavad, järele andma.Muidu pole nende edu võimalik. Ja veel -lõviosa maailmast ei salli pederaste, isegi mitte moslemid ja vene võim -hiinast ei tea rääkida.

Anonüümne 8. jaanuar 2015, kell 21:44  

Islami perekondadel pole sigivusega mingeid probleeme. See, et rootsi või eesti perekond oleks kuidagi parem kui süüria või pärsia omast on juba lihtsalt rassism.

Selles, et isalmi perekonnad on tugevad, kristlaste omad mitte, ei maksa nüüd ka mingit kurja vandenõud näha, kui inimesi kasvatatakse erinevalt (ema vs riiklikud asutused), siis on ka tulemused erinevad.

Uurige pigem kuidas 'rätikpead' oma perekondi kasvatavad, mitte ärge halage vandenõust ja maailmalõpust.

Matti Ilves 9. jaanuar 2015, kell 01:06  

Maailmalõpust ei hala siin keegi. Islamiusulised ei võta Läänes tehtavat propagandat omaks, sest neil on tugev usk. Põhjust ja tagajärge ei maksa siiski segamini ajada, anonüümne tarkpea!
Kui ma aga NWO-it meelde tuletasin, siis pole see mingi vandenõuteooria vaid üldtunnustatud termin (tegevusjuhisega, mis on ajapikku välja imbunud), kahju, et teie seda ei tea. NWO on ka eestlastele vägagi tuttav, sest Lennart Meri 2013. aasta rahvusvaheline konverents viidi läbi deviisi all: "The North-South Split – Managing a New World Order", Põhja-Lõuna lõhe - Juhtiv Uus Maalimakord.

Anonüümne 9. jaanuar 2015, kell 16:13  

Siin on üks väiker viga. Nimelt ei ole Botkyrka eraldi linn, vaid üks Stockholmi linnaosa.Nagu Tallinnas nt. Lasnamäe või Õismäe.

Anonüümne 9. jaanuar 2015, kell 22:27  

Kui vaadata kogu seda janti, mis euroopas toimub, tuleb paratamatult pähe mõte, et kogu see pikaajaliselt ette planeeritud segapudru multikultist ja homoseadustest viib rahvad äärmisse kitsikusse. Ja siis -IMEDE-IME -ilmuvad varjust jõud -võimuahned jõud -kes "päästavad" rahvad sellest jubedusest ja tänulikud massid koonduvad"vabastajate" ümber.See võib olla ühe plaani mitu tahku, mis viib täiuslikule võimule ja ilma vastuhakuta. Elu näitab, mis praegusest olukorrast välja koorub.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP