RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 23. jaanuar 2015

MATTI ILVES: EESTIS EHITATAKSE ÜLES MULTIKULTI NÄIDISOSARIIKI

Saksamaa kantsler Merkel on ütelnud, et multikultuursus on läbikukkunud, kuid meie riigijuhid ei taha kuidagi sellega leppida ja proovivad Eestist kujundada näidisosariiki eeskujuks kõigile teistele ELi riikidele. Meil oleks nagu juba eeskujulik multikulti osariik, 30% uusimmigrandiga (seda on juba kolm korda rohkem kui teistes ELi osariikides, va. Läti) 192. rahvusest, aga valitsejatsejad ei ole sellega ikka veel rahul, sest puuduvad neegrid (eestis on neid ainult alla 200) ja islamiusulised araablased. Hoolimata sellest, et möödund aastal rändas Eestisse sisse 4085 inimest, umbes samapalju põgenes riigist, olid need jälle kahjuks enamuses valged.

Seepärast kutsusti siseministeeriumi poolt ellu kohanemisprogramm mille järgi nähakse ette, et järgneva viie aasta jooksul jõuab Eestisse kokku ligi 49 000 uut immigranti!
Muidugi loodetakse, et need immigrandid asuvad siin kõik tööle (asjatu lootus, seda näitavad teiste maade kogemused) ja seepärast teeb tööd ka Sotiaalkindlustusamet, kes liitus Eesti mitmekesisuse kokkuleppega, kodulehelt:

"Sotsiaalkindlustusameti peadirektor Juta Saarevet allkirjastas mitmekesisuse kokkuleppe, millega 9.detsembril liitus kokku 21 ettevõtet ja organisatsiooni.
Selle vabatahtliku kokkuleppega liitunud organisatsioonid kinnitavad, et hindavad kõrgelt mitmekesisuse põhimõtteid nii klientide kui oma töötajate seas, kohtlevad kõiki võrdselt ja pakuvad kvaliteetsemaid avalikke teenuseid.
J. Saarevet sõnas kokkuleppele allkirja andes: „ Olen väga rõõmus, et on olemas kokkulepe, millega saavad liituda kõik, kes mitmekesisust väärtuslikuks peavad. Mul on hea meel, et tänaseks on liitunud sedavõrd palju erinevatest eluvaldkondadest pärit organisatsioone. Ühiselt anname sõnumi, et me tahame elada Eestis, mis on kaasav. Omalt poolt teeme selleks ka praktilisi tegevusi, me ei anna üksnes tühje lubadusi. Eriti rõõmus olen ma seepärast, et meie kliendid, kelleks tihti on erilised inimesed, saavad tänu mitmekesisuse kokkuleppele elada oma elu Eestis paremini.“
Eesti mitmekesisuse kokkuleppel läheb juba kolmas aasta ja nüüdseks on liitunud organisatsioone kokku üle viiekümne. Eesti kokkulepe kuulub ka Euroopa mitmekesisuse kokkulepete võrgustikku. Kokkuleppe tekst on leitav SIIN."

Nüüd käib ettevõtete ja organisatsioonide värbamine, kes selle lepinguga liituksid. 2014. aastal liitus kokkuleppega 21 uut ettevõtet ja avaliku sektori organisatsiooni. Varasemal kahel aastal on kokkuleppega liitunud 32 ettevõtet. Võrgustikku kuulub seega juba 53 liiget. Infot kõikide liitunute kohta leiate siit: http://www.erinevusrikastab.ee/?p=138

 Sellises multikulti riigis hakkaksime elama juba päris varsti, kui Euroopa Liit muidugi enne kokku ei kuku. Valime edasi kartellierakondi ja saame taolise multikultuurse riigi, kus eestalastele enam kohta ei ole, sest toimub otskui rahvuse väljavahetamine võõrrahvuste vastu.

3 kommentaari:

chris 23. jaanuar 2015, kell 12:56  

Hello I'am Chris !
this is not a "spam"
The "directory" is 16 million visits, 193 Country in the World! and more than 18,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/
Happy Blogging
****************

Anonüümne 24. jaanuar 2015, kell 00:12  

Migrandipumpdeks paistavad olevat välismaa-omanike firmad, mis siin eestis pesitsevad. Vähe veel sellest, et siin laiutavad ja meile orjapalka maksavad, toovad veel lisaorje kah juurde...

maks 24. jaanuar 2015, kell 17:21  

Multikultuursus tähendab eeskätt
elustandardi langust ja töökultuuri allakäimist, see on Peamine!
Kõige edukamad on just L-Korea , Jaapan kui Hiina - kus üherassilisus 94 - 99,99%.
Just multikulti on põhjuseks, et USA kaotas liidrikoha tehnoloogilise tootja maana Kagu-Aasiale: Samsung, Huawei , Mitsubishi , Hyundai, Toyota jt on edukamad - USA firmad selja taha jätnud!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP